2009. november 25., szerda

Sokféleképpen lehet álmodni.

Vannak, akik a múltban álmodnak, és az ezt tévő emberek, ( tetszik, nem tetszik ) élete már lezárult. Meg kell teremtenie újból az álmot, hogy visszatérhessen a jelen életbe. Ez mindazokra vonatkozik akik, már egyszer nagy sikereket értek el, de valamilyen oknál fogva mára, csak halvány emlék maradt belőle. Másként fogalmazva TÚL VANNAK A CSÚCSON!

Vannak, akiknek csak kis álmaik vannak. Az álmodók ezen típusa, azért álmodik csak kis álmokat, mert biztosra akar menni, hogy meg is tudja valósítani őket. Sajnos azonban, semmit sem tesznek a megvalósításukért, noha tudják, hogy biztosan sikerülne nekik.
A tanulság: Hagyjuk az álmodozó teknősbékát álmodozni! A legtöbbjük egy jottányit sem halad semerre, de nekik ez így jó.

Vannak, akik megvalósították álmaikat, de nem teremtettek helyettük újakat. Sok ember abban a szakmában dolgozik, amelyről iskolás korában álmodott. A baj csak az, hogy már évek óta nem iskolások. Ideje új álmot teremteni, új kalandba vágni.

Vannak, akiknek nagy álmai vannak, de nincs tervük a megvalósításra. Azt hiszem, mindannyian ismerünk ilyen embereket. Ők azok, akik ilyeneket szoktak mondani „
Új életet kezdek, mától minden másképp lesz, eljött az én időm stb, stb, stb.
Nagyon kevesen tudják csak egyedül magvalósítani az álmaikat. Továbbra is nagyszabású álmokat kell teremteniük, de találniuk kell egy csapatot, amelyik rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, ami ahhoz kell, hogy segítsen nekik a megvalósításban. A jó hálózati marketing cégek ennek a tudásnak a birtokában vannak. Ezért fontos megnézni alaposan az MLM cég oktatási programját. Amennyiben nem ilyen azonnal keressünk egy olyat , amelyik a más embereknek való segítséget tekinti a küldetésének.

Vannak, akiknek nagy álmaik vannak, meg is valósítják őket, azután még nagyobbakat álmodnak. Azt hiszem, mindannyian ide szeretnénk tartozni. Én egészen biztosan.

A hálózati marketing arra ösztönzi az embereket, hogy nagy álmokat teremtsenek maguknak, és meg is valósítsák azokat. Számos hagyományos cégnél nem szeretik, ha az embereknek személyes álmaik vannak. Ha olyan cégnél vannak, ahol szándékosan megölik az ott dolgozók álmait, tudni lehet, hogy a fejlődésük elé komoly akadályokat gördítettek. Azért kedvelem a hálózati marketing rendszert, mert itt olyan emberek vannak, akik őszintén azt akarják, hogy az emberek nagy álmokat álmodjanak, és támogatják őket a megvalósításban.

Ha önnek nagy álmai vannak, és szeretne segíteni másoknak az ő nagy álmainak megvalósításában, akkor a hálózati marketinget önnek találták ki. Elkezdheti mellékállásban, de amikor már jobban megy az üzlet, segíthet másoknak is kialakítani részmunkaidős vállalkozásukat. Az a cég és azok az emberek, akik segítenek másoknak álmaik megvalósításában, olyan értéket képviselnek, amiért érdemes dolgozni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése