2009. november 22., vasárnap

Önmagunk újjáépítése fontosabb, mint a pénzkereset.

Ha valakit súlyos bukás ér elveszti a hitét, a pénzét, a „ barátait „ a családi kötelékek maradandó károsodást szenvednek ,akkor több száz megválaszolatlan kérdéssel találjuk magunkat szemben. Ilyenkor a regenerálódás fontosabb, mint a pénzkereset. Azért ajánlom a hálózati marketing cégeket, mert valóban hangsúlyt fektetnek az emberek felépítésére, és újjáépítésére, így aztán az illetők elkezdhetik megint az eredményes üzletépítést. Aki hasonlóan gondolja, hogy számára ez fontos, keressen magának egy olyan MLM céget, amelynek oktatási programjában nagyobb hangsúlyt kap a személyiség felépítése, mint a háttér vállalat teveinek, termékeinek, ismerete, és azok ügynökként való forgalmazása. Ilyenkor a cég csupán rendelkezésünkre bocsátja a tervet, de önmagunknak kell élni vele. Senki sem segíthet rajtunk, ha mi nem segítünk önmagunkon.

Amennyiben alkalmazottak vagyunk, javaslom, mindaddig tartsuk meg a főállásunkat, és részmunkaidőben sajátítsuk el a megfelelő ismereteket, amíg az MLM vállalkozás nem hoz rendszeresen több pénzt, mint az állásunk. Ilyenkor nem kell vállalnunk a gyötrelmeket a pénzhiány miatt, a nélkülözést, és a bizonytalanság érzésétől is megkímélhetjük magunkat. Ezért fontos a mentorok szerepe, mert átvezet bennünket az alkalmazotti gondolkodásmódból a vállalkozói szemléletbe, és még pénzt sem kér érte, ellát tanácsokkal, és útmutatásokkal. Ez a segítség megfizethetetlen előnyt ad. Én ezt nevezem a „ MENTOROK HATALMÁNAK! „ Találkozzon velük személyesen, és állapítsa meg, mennyire őszintén támogatják önt abban, hogy átlépjen az alkalmazotti gondolkozásmódból a vállalkozói világba. A mentorok fontos részei életünknek, ezért válogassuk meg őket bölcsen.

Figyelmeztetés!

Ha azt vesszük észre, hogy a mentor nagyobb hangsúlyt fektet a termékek ismeretére, az eladói jártasságra, és a megkereshető jövedelemre, tudhatjuk, hogy ő még az alkalmazotti létben él, és nem tud nekünk segíteni, hogy szemléletet váltsunk a siker érdekében. Aki csak arra vágyik, hogy keressen egy kis mellékest, annak tökéletesen megfelelnek az előbbi típusú mentorok. Akik azonban, egy magas életminősére vágynak, amely a vállalkozói szemléletváltást nem nélkülözheti, olyan mentort kell keresni, akinek a tréningprogramja messze túlmutat a pénzkereseten, a termékismereten, és az értékesítési jártasság tökéletesítésén.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Pali!
    Nagyonjól látod a mentorok pótolhatatlan szerepének a fontosságát nem csak az MLM-ben, hanem az "ÉLET-ben" is!

    Jó érzés most leírnom azt, hogy Az MLM jelenleg az egyedüli olyan szakma, amely a kiválló minőségű mentorokkal való összetalálkozáshoz ideális feltételeket biztosít, - méghozzá a lehető legolcsóbb áron...

    Az én megfogalmazásom szerint egy igazi mentorra a következkő a jellemzkő:

    "Az a személy, aki képes olyan gondolatokat, eredeti meglátásokat elmondani neked, amikkel elő tudja segíteni azt, hogy - jelenlegi hiedelmeidet megváltoztatva - képesnek tartsd magadat, mindazon tettek megvalósítására, amelyekről eddig álmodni sem mertél."

    Kajárik Béla

    VálaszTörlés