2009. november 19., csütörtök

Nem midegy mi leszel, ha nagy leszel.

Mi leszel, ha nagy leszel? Ugye ismerős a kérdés, mindannyian halottunk ilyen és ehhez hasonló kérdéseket a felnőttektől? Az apám midig azt hajtogatta, tanulj fiam, szerezz egy jó szakmát, és gondtalan lesz az életed.

De miért nem mondta azt, fiam egy olyan lehetőség után nézz, ahol csak egyszer kell megdolgozni a vállalkozásodban a sikerért, és utána folyamatosan áramlik a pénz hozzád. A válasz magától értetődik, hiszen ő sem ismerte ezt a jövedelemforrást. Ma már számtalan ilyen lehetőség van az életben. Ha gazdag akarsz lenni, hozz létre egy vállalkozást, és csak azzal törődj! Sokan azért nem gazdagszanak meg soha, mert mindig valaki más vállalkozásával foglalkoznak. Minél inkább törekszel a munkahelyi biztonságra, annál kevésbé leszel ura az életednek. Annál kevésbé tudod irányítani, mennyit keresel, és mennyi a szabadidőd. A cégtulajdonosok az alkalmazottaktól a legdrágábbat, az egyszerit, a megismételhetetlent, az időt veszik el, mit veszik, – KÖVETELIK !!! Azok a cégtulajdonosok, akik szabadon garázdálkodnak az alkalmazottak idejével, jól tudják megtehetik,mert a helyzet nekik kedvez, és ez mindaddig így lesz amíg az emberek nem ismerik fel, hogy van más lehetőségük is. Ha szabad akarsz lenni, törődj a saját vállalkozásoddal.

Minél inkább törekszel a munkahelyi biztonságra, vagy valamilyen végzettséghez kötött szakmára, annál jobban kicsúszik a kezedből az életed irányítása. Minél inkább elveszted az irányítást, annál többet adsz fel a szabadságodból.

Mindezek alapján az alábbi következtetésre juthatsz: „ ha azt kérdezik tőled, mi akarsz lenni, ha nagy leszel, mondd azt, hogy a saját vállalkozásommal akarok foglalkozni.” Itt megint csak az MLM mint problémamegoldó üzleti vállalkozás jelenti a kockázatmentes, alacsony költségű, eredményes megoldást

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése