2009. november 11., szerda

Életünket megváltoztató üzleti oktatás.

Nem a pénzkereset a fontos!
Nem is a termékek számítanak!
Az oktatási rendszer az, ami számít!
Az első számú ok, amiért a hálózati marketinget ajánlom, az oktatási rendszere. Fordítsunk rá időt, hogy mélyebbre lássunk, mint a termékek, és a kereseti lehetőségek. A legtöbb cég mindössze egy ajánlott könyvlistát ad, és azután, arra szorítkozik az oktatás, hogy megtanítsák nekünk, miként kell beszervezni, családtagjainkat, barátainkat, ismerőseinket az üzletbe. Más szavakkal: mindössze arra oktatnak, hogy jobb ügynökök legyünk a cég termékeinek számára. Ezért tehát ne sajnáljuk az időt, hogy melyik hálózati marketing cég rendelkezik kiváló oktatási és képzési tervvel, mert ezek a cégek nyújtják a legjobb üzleti gyakorlati képzést. Itt nagyon fontos megemlíteni a szponzor szerepét, hiszen az ő tapasztalata, és tudása meghatározó.

Tehát amikor életet megváltoztató oktatásról beszélek, olyan képzésre gondolok, mint amikor a hernyóból pillangó lesz. Ez az átváltozás az emberre is igaz.

1 megjegyzés:

  1. Egyetértek a cikkeddel. Egy kiváló MLM tematika és oktatás, még a civil(vállakozói)pályán is hasznosítható. Ezért csodálkozom, amikor hirdetésre jelentkező személy közli velem, hogy MLM-et nem akar csinálni, de szívesen oktatná a munkatársaimat. Kérdem, hogy mire?

    VálaszTörlés