2009. november 30., hétfő

Belső világunk teremti meg a külső világunkat.

Az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell értenünk, hogy a létünknek nem csak egy síkja van. Legalább négy világban élünk egyszerre. Ez a négy sík: a gondolati, a szellemi, az érzelmi, és a fizikai világ.
A legtöbben nem veszik észre, hogy a fizikai valóság csupán a többi három „ kivetülése ”. Az egészség, a boldogság, a gazdagság mind eredmény.
Okok és okozatok világában élünk. A pénzhiány a probléma? Most figyelj !!!. A pénzhiány csupán tünete annak, ami a mélyben zajlik. A pénzhiány az okozat, de miben gyökerezik az oka? Erre megy ki a játék. A külvilágot csak úgy tudjuk megváltoztatni, ha előbb a „ belső ” világot változtatjuk meg. Az, ahogyan megítéljük ezeket a dolgokat, megmutatja belső világunk alapértékeit. Másképpen mondva, ha belső világunk alapértékei a betegséget, a boldogtalanságot, és a szegénységet hozzák felszínre a fizikai létünkben, akkor sürgősen át kell gondolnunk, milyen okok vezettek erre az eredményre.
Bármilyen következtetésre jutunk, legyen az gazdagság vagy szegénység, betegség vagy egészség, soha ne feledjük, hogy a külvilág a belső világunk tükröződése. Ha a külvilágban nem jól mennek a dolgaink, az csak azért van, mert a belső világunkban is így van. Ilyen egyszerű ez
Üdvözlettel:

Boros Pál

Skype:soroblap
E-Mail:borospal@gmail.com
Tel: 20/9825453.

[17:23:48] Gerbovics Péter - http://modernonlinemlm.blogspot.com/:

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Valóban így van, ahogyan itt leírtad Pali. Önmagunkban a gondolatainkkal kell képesnek lennünk megalkotni azt, a mintát, ami aztán a külső világunkban testet ölt.

    Az kifejezetten csak rajtunk múlik, hogy ezek a gonodolatok pozitív vagy negatív előjellel rendelkeznek...

    VálaszTörlés