2009. december 16., szerda

Néhány fontos dolog mielőtt otthagyod az állásod.

Mielőtt feladnád az állásod, érdemes néhány dologra odafigyelni. A hozzáállás egy olyan vállalkozáshoz, mint amilyen az mlm megköveteli, hogy elsősorban ne a pénzért tegyed. Pénzhez jutni könnyebben is lehet. A hálózati marketing sokkal többet nyújt, mint anyagilag gyarapodni. Azért ajánlom az mlm vállalkozást, mert itt sokat tanulhatsz.

Minden vállalkozónak jól kell érteni az értékesítéshez. Aki igazán jó értékesítési képzésben szeretne részt venni, annak javaslom, hogy lépjen be egy hálózati marketing cégbe.

Legyen optimista a hozzáállásod, ugyanakkor legyél kegyetlenül őszinte önmagadhoz. Azok, akik kezelni tudják a kőkemény tényeket, sokkal, nagyobb eséllyel vehetik fel a versenyt a siker érdekében.

Indíts el egy hálózati marketingvállalkozást, és így kis kockázattal jól begyakorolhatod magad. Senki sem tud meg tanulni biciklizni, ha nincs biciklije, ez a vállalkozások működtetésére is igaz.

Kérj segítséget bátran. Ha azt veszed észre, hogy arrogáns vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez a tudatlanságodból fakad! Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy nem szabad visszaélni a segítségkéréssel. Csak akkor vedd igénybe, amikor tényleg nagy szükséged van rá.

Keress magadnak egy jó mentort, aki már bizonyított. Olvass kiemelkedő vállalkozókról szóló életrajzi könyveket.

Tarts ki, hiszen mint mindenhez ehhez is idő kell. Amikor sikeres leszel, be fogod látni, hogy megérte, mert a vállalkozás egy folyamat, és nem egy szakma, vagy mesterség. Tarts tehát ki a folyamat során mert ez a nehéz időkben is bepillantást nyújt a jövőbe.


Üdvözlettel: Boros Pál.

Tel: 20/9825453

Skype: Soroblap.

E-mail:borospal@gmail.com

1 megjegyzés:

  1. Szia Pali!

    Gratulálok ehhez a cikkedhez!

    Nagyon jól látod, hogy az MLM kis kockázat mellett valóban megtanítja az embert azokra a készségekre, amelyekre egy sikeres vállalkozás működtetéséhez szükség van.
    Így olcsón lehetősége nyílik bárkinek utazni azon az "érzelmi hullámvasúton", amin egy vállalkozónak utaznia kell tudni ha akarja, ha nem!

    VálaszTörlés