2009. december 11., péntek

A 90,-10,-es szabály.

Miért van az, hogy az emberek 90%-nak a pénze a fennmaradó 10%-nál van? A válasz elsőre bonyolultnak tűnhet, de nagyon is egyszerű.
Nézzük csak meg, hogyan gondolkodik a 90% a pénzről. Az ő virtuális könyvtárukban van egy dosszié a pénzről. Amikor meghallják azt a szót, hogy pénz, a dossziéba tekintenek, és amit ott találnak, abból gazdálkodnak. Ugyanezt teszi a 10% is. Most már csak az a kérdés, hogy a 90%-nak illetve a 10%-nak miben különbözik a dossziéjuk tartalma. Mert hogy nagy a különbség az már egyszer biztos.
A legjobban talán az az eset világít rá a lényegre, amikor egy nagyon gazdag ember azt mondta a szegény ismerősének: „Tudod, nekem a szüleim mást tanítottak az élet dolgairól, és a pénzről, mint a te szüleid neked.”
Másképpen fogalmazva, nem mindegy milyen környezetben nevelkedünk. Ezt a hiányosságunkat tudatos odafigyeléssel helyrehozhatjuk. Ma már számtalan jobbnál jobb forrásból szerezhetünk információt, hogy miként, és hogyan kell cselekednünk, hogy az anyagilag sikeres emberek közé tartozzunk.
Az MLM szakmának az egyik nagy erőssége, hogy kézen fogva lépésről lépésre mutatja az utat, hogyan tudunk átlépni a 90%-os részből a 10%-osok csoportjába.
Csak rajtad múlik, melyik részben szeretnéd leélni az életedet!

Üdvözlettel:

Boros Pál

E-mail: borospal@gmail.com
Skype:soroblap
Tel:20/9825453

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése