2009. december 17., csütörtök

A kérdés a következő: Ha te nem, akkor ki?

Mindenki életének megvan a maga értelme. Te talán az MLM-ben dolgozol, és sok embernek tudsz segíteni? Mi a te küldetésed? Hogyan segítesz másoknak? Valószínűleg azáltal adsz értéket a közösségednek, hogy egészséghez, pénzhez, és időhöz juttatod a családokat. Kérdés az, hogy hány embernek tudsz segíteni? Hajlandó vagy-e egy helyett száznak segíteni? Ezt úgy mondják nagyban játszani.

Marianne Williamson a Return to love (Vissza a szeretethez) című könyvében így ír erről:

A teremtő gyermekei vagyunk. Ha kicsiben játszunk, nem szolgáljuk a világot. Nem valami felvilágosult magatartás olyan picivé zsugorodni, hogy a környezetünkben élők is bizonytalannak érezzék magukat. A Teremtő mindnyájunkat arra szánt, hogy ragyogjunk akár a gyerekek. Arra születtünk, hogy tanúságot tegyünk a bennünk élő Teremtő dicsőségről. A Teremtő mindenkiben ott él, nem csak egyik- másikunkban. És amikor saját fényünk ragyog, tudattalanul engedélyt adunk másoknak, hogy ők is ragyogjanak. Ha megszabadulunk saját félelmünktől, lényünk automatikusan felszabadít másokat is.

Ideje felhagyni a rejtőzködéssel, és kiállni végre. Ideje felhagyni a másokra utaltsággal, és az élre állni. Ideje elkezdenünk megosztani másokkal, amit kaptunk, ahelyett, hogy gyűjtögetnénk, vagy úgy tennénk, mintha nem lenne semmink.
Aki kicsiben gondolkozik és kis tetteket hajt végre, az végül szegény lesz, és nem teljesedik ki. A nagy gondolatok és a nagy tettek pénzt hoznak, és értelmet adnak az életünknek. Mindenki maga dönt.

Üdvözlettel: Boros Pál.
E-mail: borospal@gmail.com
Tel: 20/9825453
Skype: soroblap

1 megjegyzés:

  1. Szia Pali!

    Ez a cikked nagyon jó lett. Megragadtál egy igazán fontos gondolatot.
    Állj ki magadért, merd felvállalni azt, aki vagy és mutasd is meg.
    Ugye a tudás önmagában nem sokat ér. Ha megtartjuk magunknak, és nem cselekszünk, akkor a várva várt siker elmarad.

    VálaszTörlés