2009. december 4., péntek

Mit tegyek,, hogy szabad és anyagilag független ember legyek.

Erre a kérdésre talán Robert T. Kiyosaki. adja meg a legjobb választ „ CASHFLOW NÉGYSZÖG „ című könyvében.

Ha belegondolunk, tényleg nagyon fontos tudnunk milyen utat válasszunk életünk aktív részében, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy az adott tevékenység eredményes lesz-e a számunkra, avagy sem. Nagyon sok időt takaríthatunk meg, ha a helyes irányba indulunk el. Az idő pedig nagyon fontos tényező mert egyszeri, és megismételhetetlen, és mint ilyen a legnagyobb értékeink egyike.
A „ Cashflow négyszög” megmutatja az egyén helyét a munka világában, és egyértelmű válaszokat ad az adott területen lévő fontos kérdésekre, és a problémákra is megadja a megfelelő megoldást.
Csak ajánlani tudom mindazok számára ennek a könyvnek a tanulmányozását, akik a szabadságot és az anyagi függetlenséget tűzték ki céljuknak, és ki akarnak törni a szürke hétköznapok kilátástalan robotjából! Robert T. Kiyosaki azt is elmondja, hogy a legjobb módja az anyagi függetlenség elérésének, ha kis költséggel, egy saját MLM vállalkozást hozunk létre.
Most pedig a teljesség igénye nélkül felsorolom néhány előnyét ennek a vállalkozási formának:

1. A munkahely mellett szabad idejében megismerkedhet ezzel a nagyszerű szakmával.
2. Kis költséggel nekivághat a vállalkozásnak.
3. A legjobb mentorok támogatását élvezheti ingyen, mert ez a vállalkozási forma a kölcsönös előnyökre épít.
4. Az anyagiakon túl egyéb fontos, személyiségfejlesztő képzésben részesül, mert mint tudjuk mindenkinek csak olyan nagy lehet a vállalkozása, amilyen magas a fejlettségi szintje.
5. A munkaidejét ön határozza meg.
6. Nincs napi utazás a munkahelyre, és nincsenek az utazással járó – egyébként magas költségek.
7. Ha profivá vált és az eredmények jelentkeznek, akkor már próféta lehet a saját hazájában is.
8. Családtagjai, ismerősei, barátai a tényeket látva meggyőződhetnek, hogy javaslatai az anyagi függetlenség elérését szolgálják.
9. Biztonsággal ráér átlépni a vállalkozók világába, amikor a munkahelyi jövedelmének a sokszorosát tudhatja már magáénak az MLM szakmában.
10. Egy életen áttartó, egyéb képzésben is részesülhet ingyen, amelyek az ön számára behozhatatlan előnyt jelentenek, más fontos területeken is.

Fontosnak tartom még egyszer hangsúlyozni, ez valóban csak kis töredéke a számtalan előnynek amit az MLM képes nyújtani.

Had idézzem most a szerző egyik tömör, de lényegre törő megfogalmazását.


Gazdag apám azt szokta mondani: „ Sosem lehetsz igazán szabad az anyagi függetlenség elérése nélkül.” Azután hozzátette: „ Lehet,hogy a szabadság nem kerül pénzbe, de ára van.”

Azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik készek megfizetni a tudás árát.
Üdvözlettel:



Boros Pál

E-mail: borospal@gmail.com
Skype:soroblap
Tel:20/9825453

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jól megfogalmaztad KIYOSAKI igazi mondanivalóját Pali! Aki ezt megérti és eszerint kezd el gondolkodni és cselekedni, elérheti az anyagi függetlenséget.

    Másik, pedig maga az MLM, amivel kapcsolatosan Bélának vannak remek és zseniális meglátásai, mind a marketing rendszert, mind a személyiség fejlődés útját tekintve.

    Én eddig mindkettőjüktől és Tőled is rengeteget tanulhattam, ami nem ér fel azzal, amit eddig az iskolában tanítottak és tanítanak. Az is fontos, de nem készít fel sem az éltre, sem arra hogyan bánjuk a pénzzel.

    Igen is fogadjuk meg a nálunk okosabb és bölcsebb embereket véleményét, mert csak a hasznunkra válhat!

    VálaszTörlés