2010. január 5., kedd

MLM hálózatok és az egyén lehetőségei.

A hálózat, és az egyén, e két ellentétes pont az ember életében, aminek ma különös jelentősége van. Minden olyan szervezet, vagy rendszer, amelyik az érdekeit messzemenőkig érvényesíteni akarja, HÁLÓZATBA szerveződik. Néhány példa a teljesség igénye nélkül: állam, katonaság, titkos szervezetek, kémhálózatok, kereskedelmi rendszerek, internet stb, stb, stb. Nem véletlenül választották ezt a struktúrát, hiszen ebben a felállásban lehet a legeredményesebben elérni a célokat.

No, most ha az egyénnek gondja van valamelyik jól szervezett hálózattal, a kérdés az, hogy mennyire tudja érvényesíteni az érdekeit? Mi egyének miért nem akarunk hálózatokat létrehozni a közös problémáink megoldására? Csak nem működik még az „oszd meg és uralkodj„elv? Mi tart vissza bennünket, hogy mi is létrehozzuk a saját hálózatunkat? Meg próbálom kitalálni:
Talán a bizalom hiánya a másik emberrel szemben?
Talán a félelem az ismeretlentől?
Talán az irigység?
Talán a tudatlanságunk?
Talán az a gondolat, hogy egyedül is meg tudom csinálni?
Talán a múltból örökölt szokásaink?
Talán az, hogy nem figyelünk egymásra?

Kinek jó ez?
Lehet, hogy az államnak?
Lehet, hogy a multiknak?
Lehet, hogy a pénzvilág urainak?
Lehet, hogy a politikusoknak?
Lehet, hogy annak a 10%-nak akinél a 90% pénze van?

Nem tudom, hányan vagyunk, akik azt hallották a médiumokban vagy a szülőktől, hogy menjetek és keressetek egy passzív jövedelemformát magatoknak. Sokkal inkább hallottuk azt, hogy járjatok iskolába szerezzetek jó jegyeket, és legyen egy BIZTOS állásotok. Másképpen mondva, legyetek jó alkalmazottak, majd mi gondolkozunk helyettetek, és van ötletünk arra is mit csináljatok a pénzetekkel. Ti csak minél többet nézzétek a TV-t, mert az a ti valóságotok, meg a mi ötletadó villanypásztorunk.Üdv: Boros Pál.

Tel: 20/9825453

Skype: soroblap

Email: borospal@gmail.com

1 megjegyzés:

  1. Újévi kezdésnek nagyon ütős cikk! Gratulálok Pali, nagyon jó lett!

    A végén érződnek Kiyosaki elvei. :)

    VálaszTörlés