2010. január 7., csütörtök

Szerezz magadnak másik szemüveget!

Ahány ember, annyiféle szemüvegen keresztül nézi az őt körülvevő világot. Ez így van rendjén. Miért van az mégis, hogy az emberiség nagyobbik fele mindig állandó anyagi gondokkal küzd, és abban a tévhitben él, hogy ez a világ rendje, miközben a kevés maradéknak meg ez az érzés ismeretlen. Arra lennék kíváncsi, hogy hol lehet beszerezni azt a szemüveget, amivel a gazdagok szemlélik a világot, mert az mintha jobb lenne, mint amit a szegények használnak. Az a kérdés, hogy a szemüveg, vagyis a látásmód-e a különbség, a gazdagok és a szegények között? Igen, ilyen egyszerű ez.

Másképpen mondva ez olyasmi, mint az a szerkentyű, amivel sötétben is lehet látni. Sajnos, az ilyen „berendezéseket” nem lehet pénzért kapni. Ahhoz, hogy erre a készségre szert tegyél, egy olyan útra kell lépned, ( VÉGIG KELL MENNI RAJTA) ahol a jutalmad a sötétbe látó szemüveg lesz. Ennek a segítségével ugyanúgy cselekszel majd a téged körülvevő világban, mint ahogy azt a gazdagok teszik. Az ára a folyamatos tanulás, és önfejlesztés! Ez munka? De még mennyire! Nehéz? Igen, de a végén a jutalom mindenért kárpótol. Ennek a folyamatnak van egy plusz hozama is, szinte naponta lehet érezni, hallani, látni a fejlődésedet, és ez nagyon sok erőt ad, hogy kitarts a célig ezen a csodálatos úton.

A kérdés, hogyan fogj hozzá. Van egy jó hírem, ha eddig eljutottál az olvasásban, akkor már megtetted az első lépéseket. További segítséget úgy kaphatsz, ha érdeklődsz, és mi készségesen segítünk.

Üdvözlettel: Boros Pál.

E-mail: borospal@gmail.com

Tel: 06209825453

2 megjegyzés:

  1. Szia Pali!

    Ehhez a cikkedhez is gratulálok, nagyon jó lett!

    Én már elindultam ezen az úton és le is cseréltem a szemüvegem. :)

    Jó kis löket a mai tennivalómhoz. :D

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok Pali Neked ehhez a remek hasonlatodhoz: "sötétben látó szemüveg"!

    És egyúttal a hozzájutás módszerét is elárultad...

    VálaszTörlés